Jutro płynę ... - Dobra przystań dla kanadyjki na Jezioraku - co polecicie
seb - 2015-05-14, 15:45 Temat postu: Dobra przystań dla kanadyjki na Jezioraku - co polecicie 12 cze wybieramy się na Wisłę, Zawichost - ujście Pilicy. Ale jeśli stan wody na Wiśle będzie kiepski to pewnie pojedziemy od razu nad Jeziorak na jakiś tydzień. Możecie polecić jakąś przystań gdzie spokojnie i niedrogo będzie można zostawić naszą starą cytrynkę, wystartować i wrócić, może trochę poobracać się wśród ludzi znad wody.
Potem wpadniemy pewnie do Wenecji na spotkanie, jeżeli z wyszczekaną suką i pływakiem u boku a'la wiosłowe outrigger canoe, ktoś nas przyjmie.
Radek - 2015-05-14, 21:17
Sebastian, zerknij na wątek: http://forum.kanu.pl/view...hlight=jeziorak
Rozmawiałem z Tadkiem i co do pieska to nie ma sprawy .
Widzimy się na spotkaniu w Wenecji.
seb - 2015-05-15, 07:35
Wątek widziałem, zobaczymy czy kolega Felix będzie w tym roku, zacnie położona ta przystań.
NO to pewnie się zobaczymy w Wenecji
P.S. Radek!
suka OK, a pływak? w oczach purystów to gorsze od najbardziej wyszczekanego psa....
Radek - 2015-05-15, 09:31
w niczym nie przeszkadza
Felix - 2015-05-28, 04:36
Hej!
Oczywiście zapraszam serdecznie do nas. Będzie mi bardzo miło. To niemal w połowie Jezioraka, na przeciwko wejścia na zatokę Widłągi. Lądem - wieś Tynwald, osada Jażdzówki. Są drogowskazy od Tynwałdu i Szałkowa.
Spływam na Litwie od 2 do 8 czerwca (Uła, Mereczanka), potem być może będę musiał na kilka dni pojechać do W-wy, ale przed 12.06 powinienem wrócić. Jak by co, to nawet jakby mnie akurat nie było, dzwoń: 535 916 298, coś poradzimy.
Pozdrawiam,
Jarek
|
|
|