Hyde Park - zdjęcia do tekstu o kanu pilnie poszukiwane.
witek - 2017-01-30, 09:48 Temat postu: zdjęcia do tekstu o kanu pilnie poszukiwane. Pomocy!
Popełniłem krótki tekst do Ech Leśnych, to elegancki kwartalnik promocyjny Lasów Państwowych.
Okazało się, że niestety nie mam zupełnie zdjęć nadających się do publikacji, BARDZO proszę o pomoc. Potrzebuję ok. 4 zdjęć w porządnej rozdzielczości.
Zdjęcia w klimacie wiosna/lato (odpadają inne pory roku) najlepiej z jakieś dłuższej wycieczki, przedstawiające canoe zapakowane sprzętem i załogą.
Zdjęcia byłby kupione przez redakcję (umowa, honorarium itp) nie wiem ile płacą, ale podejrzewam jakieś 150 zł sztuka.
Termin: już
Pozdrawiam serdecznie
Witek
witciech@gmail.com
Michał - 2017-01-30, 10:44
Fajny tekst, właściwie nic dodać nic ująć. Mnie kanadyjka urzekła nie tylko walorami czysto praktycznymi ale właśnie tą legendą, mitem, klimatem - nie wiem jak to nazwać. Ale właśnie piszesz o tym...
Mam dość dużo zdjęć, ale niestety nie przypominam sobie jakiegoś porządnie zapakowanego. Ale gdyby nikt się nie zgłosił coś może w zastępstwie wynajdę.
Pozdrawiam!
Myszoor - 2017-01-30, 13:57
no fajny tekst tak by "zanęcić" co do zdjęć - PW.
witek - 2017-04-06, 12:14
Tekst się ukazał, pismo (choć promocyjne i darmowe) jest naprawdę zacne,
można pobrać pdf (strona 62)
Zdjęcia poszły Piotra Kalety, naprawdę super, wielkie dzięki.
Jeśli by ktoś chciał wersję papierową - jest spora szansa, że mogę wysłać kilka egzemplarzy zupełnie za darmo, poproszę tylko adres do wysyłki optymalnie na służbowe konto: w.ciechanowicz(at)gdansk.lasy.gov.pl
Radek - 2017-04-06, 12:51
Gratuluję publikacji
Michał - 2017-04-06, 12:55
Bardzo ładne, również mi się podoba!
Myszoor - 2017-04-16, 18:56
| witek napisał/a: | Tekst się ukazał, pismo (choć promocyjne i darmowe) jest naprawdę zacne,
można pobrać pdf (strona 62)
Zdjęcia poszły Piotra Kalety, naprawdę super, wielkie dzięki.
Jeśli by ktoś chciał wersję papierową - jest spora szansa, że mogę wysłać kilka egzemplarzy zupełnie za darmo, poproszę tylko adres do wysyłki optymalnie na służbowe konto: w.ciechanowicz(at)gdansk.lasy.gov.pl |
a będzie jakiś autorski? bo jak nie to się wbijam na PRIV
witek - 2017-04-16, 19:59
Upss nic nie przysłali? Oczywiście wyśle...
|
|
|