To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
forum.Kanu.pl »
Pośród trzcin i kamieni

Jutro płynę ... - Żyrardów - Ruciane Nida - Sochaczew. Rowerem po kanujsku :)

PANDA - 2010-08-02, 14:59
Temat postu: Żyrardów - Ruciane Nida - Sochaczew. Rowerem po kanujsku :)
9 sierpnia ruszam z Żyrardowa rowerkiem do Rucianego. Następnie chcę spłynąć od Guzianki przez Bełdany, Śniardwy, Seksty, Kanał Jegliński, Pisę, Narew i Bzurę do Sochaczewa. Relację oczywiście zdam po powrocie :)
Myszoor - 2010-08-03, 10:08
Temat postu: Re: Żyrardów - Ruciane Nida - Sochaczew. Rowerem po kanujsku
PANDA napisał/a:
9 sierpnia ruszam z Żyrardowa rowerkiem do Rucianego. Następnie chcę spłynąć od Guzianki przez Bełdany, Śniardwy, Seksty, Kanał Jegliński, Pisę, Narew i Bzurę do Sochaczewa. Relację oczywiście zdam po powrocie :)

Niezły plan - do grudnia się wyrobisz?? ;)

A już na serio to trzymam kciuki za powodzenie takiego tripu i naładowaną baterię w aparacie :]

irish - 2010-08-07, 07:43

Cześć.
Płynąłem tę trasę parę lat temu, tyle że zaczynałem na Krutyni i kończyłem na Zgłowiączce we Włocławku. Wzdłuż Pisy sporo hałasu od szosy nieopodal. Tamę Zegrzyńską objechałem samochodem dzięki czyjejś uprzejmości a tą we Włocławku zrobiłem śluzą, też dzięki uprzejmości obsługi bo kajaków nie śluzują. Stanęło na tym że kanu to nie kajak a łódź turystyczna :) a że akurat z dołu leciał jakis holownik i trzeba było opróżnić śluzę to się zabrałem. Za biletem, oczywiscie :)

Monday - 2010-09-02, 07:33

Ciekawe gdzie jest teraz ten turysta :)
Czekam na relację....
Podziwiam takie przedsięwzięcia - bardzo!!!

Myszoor - 2010-09-02, 09:49

Monday napisał/a:
Ciekawe gdzie jest teraz ten turysta :)

pewnie odpoczywa po zlocie :]

Monday napisał/a:
Czekam na relację....
Podziwiam takie przedsięwzięcia - bardzo!!!

+1 :]

PANDA - 2010-09-02, 09:53

Turysta dopłynął :) , odpoczywa po zlocie :) i niestety musi zająć się trochę domkiem. Wkrótce relacja, fotki wrzucę dziś wieczorem, również te ze zlotu. W przygotowaniu kolejna wyprawa ;)
PANDA - 2010-09-06, 18:30

wybaczcie, mam problem z netem - jeszcze odrobina cierpliwości
Myszoor - 2010-09-06, 19:20

PANDA napisał/a:
wybaczcie, mam problem z netem - jeszcze odrobina cierpliwości

he he - szpoko, czekamy :)