Wczoraj byłem ... - Chociną - do jeziora Karsińskiego
pitman_pl - 2010-08-16, 23:00 Temat postu: Chociną - do jeziora Karsińskiego Dzisiaj przepłynęliśmy taką trasą, z prądem - niestety aparat został w domu. Będą zdjęcia znajomych, wrzucę.
Bardzo miła trasa. Żona i reszta znajomych w kajakach, ja z synem w kanadyjce, Czasem nurt rzucał na brzeg, przy ostrych zakrętach ale to nic. Z dwoma postojami i 5 dzieciaków zajęło nam to około 5 godzin. Polecam
Adam, - 2010-08-16, 23:43
ciągle na urlopie? takiemu to dobrze, jednak masz rację trzeba zrobić (lub kupić) kanu i pływać a nie kombinować szkoda czasu,
mam nadzieję że i opiszesz pokrótce trasę i wrażenia, pozdr dla żony i synka,
Myszoor - 2010-08-17, 09:53 Temat postu: Re: Chociną - do jeziora Karsińskiego
| pitman_pl napisał/a: | | Dzisiaj przepłynęliśmy taką trasą, z prądem - niestety aparat został w domu. Będą zdjęcia znajomych, wrzucę. |
chętnie obejrzę
| pitman_pl napisał/a: | | Czasem nurt rzucał na brzeg, przy ostrych zakrętach ale to nic. Z dwoma postojami i 5 dzieciaków zajęło nam to około 5 godzin. Polecam |
Meandruje ostro, więc mniej więcej wiem co się działo - tym bardziej, że Twój szlakowy za bardzo pomocny chyba nie był Fajnie masz mając takie możliwości pływania pod nosem :]
pitman_pl - 2010-08-17, 10:17
Jeszcze dwa tygodnie na urlopie :] - jak pogoda dopisze to jutro znowu się gdzieś wybierzemy.
Krzysiek Z - 2010-08-22, 12:07
Spłyń Zbrzycą do Witoczna. Z Parszczenicy. Warto .
|
|
|