Jutro płynę ... - Prosna, spływam na koniec sierpnia.
irish - 2011-07-18, 16:25 Temat postu: Prosna, spływam na koniec sierpnia. Witam wszystkich i pozdrawiam słonecznie
Spływam Prosną w ostatnim tygodniu sierpnia, dokładna data jeszcze nie ustalona. Płynę razem z kolegą na kanu, noclegi w namiocie gdzie wieczór zastanie. Start zapewne w Wieruszowie. jakby się ktoś przyłączył było by miło. Jakby ktoś już tam pływał to niech puści farbę Np. jak się przepływa Kalisz, co ciekawego wzdłuż brzegów, czy woda czysta w rzece itd.
Jacek
drawa - 2011-07-18, 17:52
Wstępnie : zainteresowany. termin odpowiedni . : Płynąłem 29 września zeszłego roku przez miasto i troche dalej. więcej pózniej
drawa - 2011-07-20, 05:50
Witam . Jeżeli wspólny spływ ma dojść do skutku to trzeba odpowiedzieć na pytanie. Czy popłyniemy z zestawie kanu, ponton
irish - 2011-07-23, 16:11
Sorry, ale takie rzeczy jak kajak, kanu i ponton są dostatecznie niekompatybilne by spływ razem przestał być przyjemnością. Przemyśl pożyczenie gdzieś kanu Obecnie mam problem do pokonania w postaci konieczności przepchnięcia przez przegląd techniczny mojego starego malucha którego używam do transportu kanu, więc zawieszam sprawę do chwili rejestracji
drawa - 2011-07-23, 16:34
spodziewałem sie takiej odpowiedzi . życze udanego spływu.
|
|
|