To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
forum.Kanu.pl »
Pośród trzcin i kamieni

Uwagi do forum i WWW Kanu.pl - Zbiór katalogów

madrivercanoe - 2011-08-18, 20:17

Na innym forum wkleiłem 66 linków do stron zagranicznych producentów canoe bez firmy Alchemist,pewnie na całym świecie jest ich jeszcze kilkudziesięciu więcej
Myszoor - 2011-08-18, 21:00

madrivercanoe napisał/a:
Na innym forum wkleiłem 66 linków do stron zagranicznych producentów canoe bez firmy Alchemist,pewnie na całym świecie jest ich jeszcze kilkudziesięciu więcej

Andrzej - większość z tych linków (jeżeli nie wszystkie - bo nie sprawdzałem) jest w linkowni na www.kanu.pl. Tutaj się rozchodzi o zebranie do kupy za przeproszeniem wszelakich katalogów tych firm. Jeżeli Wojtkowi tego tak brakuje to popracuję nad tematem na dniach :D

madrivercanoe - 2011-08-18, 21:22

POliczyłem na stronie kanu jest ich 45 w tym 3 polskie tam gdzieś gdzie wpisałem jest ich 66 (samych zagranicznych)
Myszoor - 2011-08-18, 21:39

rozumie, że mogę uzupełnić listę w linkach na kanu.pl??
Thialf - 2011-08-18, 21:44

Katalogi w sumie wolałbym mieć w dziale "Download" bo ja lubię jak jest porządek i poukładane, każdy też miałby w tedy do nich dostęp.
W tym dziale mają być poszczególne modele, egzemplarze jak dobrze zrozumiałem Piotrka.
Jednak nie mogłem się powstrzymać i przepraszam za zmieszanie, więcej się nie powtórzy. :oops: :roll:

Myszoor - 2011-08-18, 22:03

Thialf napisał/a:
Katalogi w sumie wolałbym mieć w dziale "Download" bo ja lubię jak jest porządek i poukładane, każdy też miałby w tedy do nich dostęp.
W tym dziale mają być poszczególne modele, egzemplarze jak dobrze zrozumiałem Piotrka.
Jednak nie mogłem się powstrzymać i przepraszam za zmieszanie, więcej się nie powtórzy. :oops: :roll:

Wojtek - zaczynam mieć uzasadnione wrażenie, że w tym temacie nie będę Ci w stanie za przeproszeniem "dogodzić" :D :P
Proponuję byś się pogodził z tym: http://forum.kanu.pl/viewtopic.php?p=2242#2242, bo na więcej nie mam zdrowia :)

Thialf - 2011-08-18, 22:05

Już to widziałem i bardzo mi się podoba, jest Ci nie z miernie wdzięczny, masz u mnie wino. :) :) :)