To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
forum.Kanu.pl »
Pośród trzcin i kamieni

Inne tematy - O kupowaniu pierwszego kanu

madrivercanoe - 2011-09-08, 01:07

Ale zaskok przecież kupiłeś je dopiero w tym roku , napisz nam proszę co nowego masz w planach ?
Myszoor - 2011-09-08, 06:52

madrivercanoe napisał/a:
Ale zaskok przecież kupiłeś je dopiero w tym roku , napisz nam proszę co nowego masz w planach ?

Jak już to w zeszłym i po dwóch sezonach już wiem czego potrzebuję na kolejne lata. W tej roli Yoho sprawdził się świetnie. Co do planów - napiszę jak będą konkrety - staram się nie wyprzedzać faktów.

PS
koniec oftopa :)

madrivercanoe - 2011-09-08, 11:23

Jak ten czas szybko mija mam wrażenie jak by to było kilka miesięcy temu , wychodzi na to że obydwaj kupiliśmy kanu w podobnym czasie lecz o sprzedaży swojego nawet nie pomyślałem
Myszoor - 2011-09-08, 12:07

jednak kontynuacja ;) wiec wydzielam :P

madrivercanoe napisał/a:
... lecz o sprzedaży swojego nawet nie pomyślałem

Ja od początku myślałem o tym żeby je po 2-3 sezonach sprzedać. Dlatego miało być:
1. fabrczne
2. używane
3. w miarę uniwersalne
4. nie Prospector :)

w tym roku nie spędzałem na wodzie tyle czasu ile bym chciał, ale i to wystarczyło by dzięki kupionemu Yoho sprecyzować oczekiwania w stosunku do kolejnego (tego już bardziej docelowego) kanu. W sumie to wypadało by napisać raczej "kolejnych" bo tego co mnie na wodzie coraz bardziej kręci nie da się wydajnie upchnąć w jeden kadłub.

Mam nadzieję, że jeżeli tym razem (w przypadku kanu na kilkudniowe pływania) nie trafię w "10" to przynajmniej w "8" :D