To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
forum.Kanu.pl »
Pośród trzcin i kamieni

Uwagi do forum i WWW Kanu.pl - Nowe posty w tematach

drawa - 2012-07-17, 08:42
Temat postu: Nowe posty w tematach
1 AMBULANS WODNY NA JEZIORSKU http://forum.kanu.pl/viewtopic.php?t=524 2 policja może kontrolować trzeźwość kajakarzy http://forum.kanu.pl/viewtopic.php?t=531 3b Co nowego kupiliście? http://forum.kanu.pl/viewtopic.php?t=499
Myszoor - 2012-07-24, 10:48

kurcze, po co tak podbijasz? jak nikt nie odpisuje to znaczy, że temat nie interesuje ludzi (albo brak im wiedzy) na tyle by coś w nim skomentować.
Szajba - 2013-02-18, 22:34

No tak - po co podbijać?
Byłem żywo zainteresowany procesem powstawania wiosła Manata w wątku http://forum.kanu.pl/view...?t=708&start=15 , niestety sprawa przycichła i przestałem temat śledzić. A tu się okazało że Manat dopisywał kolejne posty, a mi to umknęło, mimo iż mnie faktycznie to interesowało.
Niestety nie mam czasu przeglądać codzinnie wątków które mnie interesują, a które nie wskakują jako "nieprzeczytane".
Nie ukrywam, że chcę też upiec swoją pieczeń kosztem wiosła Manata :)
W wątku opisującym budowę mojego kanu, poprosiłem o poradę, ale nie sądzę by ktoś był na tyle zainteresowany tym wątkiem, by zaglądał tam mimo iż się nic nie dzieje.

Radek - 2013-02-19, 08:27

Sam umieszczam zdjęcia z budowy łódeczki czy ze spływu i tylko jest dopisywane a nie wyświetla się że jest coś nowego. Tak jest.

Pozdrawiam

Myszoor - 2013-02-19, 09:38

Panowie,

mogę zdjąć tę opcję, ale konsekwencją będzie powrót do nabijania postów przez niektórych userów - mam dać ankietę?

Szajba - 2013-02-19, 10:16

Myszoor napisał/a:
Panowie,

mogę zdjąć tę opcję, ale konsekwencją będzie powrót do nabijania postów przez niektórych userów - mam dać ankietę?

Niektórych userów to nie powstrzymuje, zamiast dopisywać do postu, tworzą nowe tematy.
Jestem za przeprowadzeniem ankiety

Radek - 2013-02-19, 10:18

Myślę że nie ma takiej potrzeby.
Zawsze można poprosić kogoś z forum by przełamał posty i już będzie coś nowego.
Trzeba zaglądać na interesujące wątki.

drawa - 2013-02-19, 16:13

zrobić by nowy wpis był kolejnym postem - zezwolić na miesiąc tytułem próby.
terenowiec - 2013-02-19, 21:58

Drawa ja przy okazji mam kilka uwag do Twoich wątków. Często zaczynasz temat, dając mu jakiś tytuł (czasami nie całkiem precyzyjny), a w środku bez wprowadzenia wklejasz coś, albo zaczynasz od jakiegoś cytatu. Prosiłbym - myślę, że podzielą to nasze Koleżanki i Koledzy - by robić to porządnie: zrozumiały temat, kilka zdań wprowadzenia w pierwszym poście i ewentualnie wklejenie jakiegoś linka czy zdjęcia. Dobrze zaczęty wątek znacznie lepiej się rozwija. Zobacz ile Twoich wątków jest bez odpowiedzi... Są ich dziesiątki. Bylejakość tematów czy postów zniechęca do ich czytania, a szkoda, bo niektóre Twoje tematy są ciekawe. Dlatego włóż niekiedy więcej serca w zaczynany temat, wyjdzie to nam wszystkim na dobre.
Myszoor - 2013-02-20, 17:41

Andrzej,
terenowiec napisał/a:
... Bylejakość tematów czy postów zniechęca do ich czytania, a szkoda, bo niektóre Twoje tematy są ciekawe. Dlatego włóż niekiedy więcej serca w zaczynany temat, wyjdzie to nam wszystkim na dobre.

Cieszę się, że to napisałeś - przynajmniej raz nie wyjdę na dyżurnego "czepiacza" i marudę :) Moje +1 do Twoich spostrzeżeń.

drawa napisał/a:
Cytat:
Et tu Brute, contra me
:oops:0

Grzesiek - i to jest kurcze całe TWOJE pisanie: poza spływami to w zasadzie nic autentycznie od _siebie_, link goni link, cytat goni cytat, czasem okrasisz to jakimś (dla mnie) głupim żartem, który do dyskusji niczego nie wprowadza - przeciwnie - rozwala ją. Twoje własne przemyślenia? Najczęściej ZERO.

Szczerze? Ignoruję Twoje posty, bo są dla mnie niestrawne i po prostu szkoda mi na nie czasu. Mam nadzieję, że jesteś jednak reformowalny i wyciągniesz wnioski.

Howgh.

Jurek - 2013-02-21, 22:22

Drawa
Przykro moja opinia jest też negatywna co do Twoich postów
forum reconnet.pl Drawa
forum kanu.pl Drawa
Pytanie gdzie jeszcze
Liczniki biją ale co z tego
Proponuje przemyśleć sprawę

drawa - 2013-02-22, 15:59

forum żeglarskie. Pentax PL.Forum Fotograficzne - Korex Forum ogrodnicze e-kosiark. Forum Motorowodne facebok .Forum MAZURY.INFO.PL haczyk.pl - wędkarstwo,bron.iweb.pl i wiele innych odwiedzanych sporadycznie.
ELTECH - 2013-02-26, 22:53

Drawa szalejesz = kiedy Ty masz na to czas. :mrgreen: :?:
ewa - 2013-04-09, 09:34

Czy jest szansa aby wynik ankiety został wprowadzony w życie?
Myszoor - 2013-04-09, 09:41

ewa napisał/a:
Czy jest szansa aby wynik ankiety został wprowadzony w życie?

Jest. Ale jeżeli Grzesiek znów zacznie się bawić w śmiecenie to wrócę do sklejania postów.