Hyde Park - Offtop Drawy
drawa - 2013-01-21, 20:14
| mawlakowski napisał/a: | | nowego PODRÓŻNIKA, | Jestem przekonany że w niczym nie ustąpi staremu w pod wieloma względami go przewyższy | Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- | DUŻY SPADOCHRON WOJSKOWY
SPADOCHRON KOLORU POMARAŃCZOWEGO WYKONANY Z SYNTETYCZNEGO MATERIAŁU WZMOCNIONY
TAŚMĄ W MIEJSCACH MOCOWANIA LINEK PO ŚRODKU OTWÓR JAK W W KAŻDYM SPADOCHRONIE
ŚREDNICA CZASZY 170 cm ILOŚĆ LINEK 8 DŁUGOŚĆ LINEK 190 cm WAGA ok 350g
SPADOCHRON SŁUŻY JAKO MAKIETA SKOCZKA SPADOCHRONOWEGO
SPADOCHRON NIE UŻYWANY LEŻAK MAGAZYNOWY obrazek 1 ---obrazek 2
drawa - 2013-01-28, 08:47
My wodniacy mamy ten awantaż że desantujemy sie z wody [zasadniczo]
ManaT - 2013-01-28, 11:46
No nie wiem czy to na Niemcu zrobi wrażenie . Z wody, nie z wody, porządek musi być!
drawa - 2013-01-28, 11:59
Jak u Niemca to raczej ordnung
ManaT - 2013-01-28, 12:40
TAK JEST kolego drawa!
ManaT - 2013-02-14, 16:56
Domyślam się, że będziesz instalował spadochronik napędowy w swojej kanułce, uważam to za dobry plan. Czy masz przewidziany jakiś ster? Bo nawet płynąc wdupewindem i tak trzeba będzie kontrolować kurs a przewiduję, że zabraknie rąk do sterowania wiosłem.
drawa - 2013-02-14, 20:17
Popłyne [ jak popłyne] tam gdzie wiatr poniesie. STERU jako takiego nie będzie, raczej pomyśleć trzeba byłoby o hamulcu
ManaT - 2013-02-15, 08:34
Ciągnąc za donle linki a wypuszczając górne złożysz spadochron szybciutko. Pewnie każda łódka ma tendencje do myszkowania choćby z nierównego rozłożenia ciężaru bagażu, jak z dupewindu postawi Cię w półwiatr to będzie pupa blada Bokiem będzie ciężko płynąć. W przypadku dwuosobowej załogi nie powinno być problemu, szlakowy przypilnuje paraszuta a sternik zrobi swoje wiosełkiem. Fajny pomysł. To gdzie są te paraszuty?
|
|
|