To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
forum.Kanu.pl »
Pośród trzcin i kamieni

Kanu - inne konstrukcje - Jak "skopać" połącznie kanu i silnika

SCHWIMMWANNEN - 2013-05-10, 21:16

Wypożyczalnia jezt dla amatorów bedziesz bardziej wiarygodny jako naturszczyk hi hi hi.
To pomysł na biegu wymyślony. ZapytM jutro i dam Ci znać o.k ?

ManaT zwrocilem honor 2 lub trzy posty wczesniej zeby nie być posadzonym przez Dr.Awe o nabijanie sobie licznika.

ELTECH - 2013-05-10, 21:17

Czekam z niecierpliwością :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SCHWIMMWANNEN - 2013-05-10, 21:52

Na pierwsze próbne wodowanie Radek mial wpaść ale musieliśmy zacząć wcześniej bo Strzałka jechał na Chorwacje i nie dal rady przyjechać bo mial dzień otwarty w szkole.
Mal wpaść na nastepne testy- zadzwonię do niego jutro to może będzie nas wiecej ? :smile:
Ktoś jescze sie pisze na wypadzik po Pilicy ?

SCHWIMMWANNEN - 2013-05-11, 09:13

Z wodowania za tydzień chyba nici wyjdą bo okazało sie ze mamy komunię :( .
Jeszcze nie wiem czy sobota czy niedziela jak okaże się że komunia jest w sobote to w niedzielę moze damy radę popływać na nowym kanu.
Leszku masz zalatwiony gratisowy spływ trasą 12 kilometrową po Pilicy kiedy będzie Ci termin odpowiadał.
O szczegóły pytaj po numerem podanym na stronie splywanie.
Bedziesz rozmawiał pod tym numerem z Andrzejem Zajac - powolaj sie na moje nazwisko (Mariusz Cholewski) - wszystko ustalone tylko ustalcie termin.
Jak chcesz to płyn za tydzień z synem a za 2 wpadniesz na wodowanie Orlego Pióra.
Jakby co to dzwoń do mnie 508 818 109

ELTECH - 2013-05-11, 10:37

No Mariusz - dałeś radę - pełen szacun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

W poniedziałek będę dzwonił, i niedługo podepnę moje wrażenia.

SCHWIMMWANNEN - 2013-05-11, 15:27

Spoko wiem jak to jest jak pływać się chce a w portfelu sucho :roll:

A ja zastanawiam się zeby nastepne kanu zrobić ze stali i dać napęd Mud Motor :wink: :?:

ELTECH - 2013-05-11, 19:12

rozumiem że silniki przyczepisz do burty i będziesz wtedy szerszy niż dłuższy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SCHWIMMWANNEN - 2013-05-11, 19:51

Dwa silniki po obu burtach i nie będę potrzebował steru bo będę skręcał regulując obroty każdego silnika oddzielnie. :twisted:
ELTECH - 2013-05-11, 19:55

wtedy to kanujką możesz w zakręty wchodzić w drifcie i kręcić bączki
SCHWIMMWANNEN - 2013-05-11, 20:04

Jestem ciekaw czy jak znaczek BMW sobie przyczepie i naklejki pionier i blaupunkt to mnie ktoś może ściągać za używanie cudzego logo ? :twisted:
ELTECH - 2013-05-11, 20:13

sporo tego w sklepach ale zacznij od fiata bo tego pod dostatkiem w każdym sklepie :mrgreen:
SCHWIMMWANNEN - 2013-05-11, 21:09

Jak ogladam takie filmy z tym napedem to na myśl mi przychodzi tylko Uaz lub Jeep.

ELTECH - 2013-05-11, 21:15

Na Jeepa to musisz sobie założyć 4 silniki bo to przecież napęd 4x4 :mrgreen:
SCHWIMMWANNEN - 2013-05-11, 21:35

Śruby są 4 lopatkowe a silniki maja 4 konie to jest przeciez 4x4 zapomniales ? :lol:
Zobacz ten film, wiem ze Ciebie wiosla i żagle ale zobacz naprawde warto i zwróć uwage na kilwater za łodzią.

ManaT - 2013-05-11, 21:36

SCHWIMMWANNEN,
Cytat:
Jestem ciekaw czy jak znaczek BMW sobie przyczepie i naklejki pionier i blaupunkt to mnie ktoś może ściągać za używanie cudzego logo ? :twisted:

Nie jezeli się nie przebierzesz za cudaka i będziesz występował w dresie adidas, butach reebok i czapce nike.