To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
forum.Kanu.pl »
Pośród trzcin i kamieni

Wczoraj byłem ... - Jezioro Złotnickie jesienią

Myszoor - 2013-10-27, 19:40

Gabriello napisał/a:
I nie wiedzieć czemu ale pływanie solo też jakoś bardziej mi odpowiada od tandemowego

Wiedzieć, wiedzieć :-) Tak jak przy łażeniu po górach - chodzisz/płyniesz własnym rytmem, czyli optymalnie z punktu widzenia wydatkowanej energii + efekt "świętego spokoju" - czasem bezcenny z punktu widzenia faceta, który ma tak, że czasami potrzebuje sobie sam w jaskini posiedzieć :-P

Gabriello - 2014-09-30, 19:46
Temat postu: Mały update z jesieni 2014
Już sie zaczyna piękna jesień. :)
Pojedyncze drzewa dostają złotej barwy, ale zapewne minie jeszcze kilka tygodni zanim całe te zbocza zaczną płonąć. :)
Parę ujęć z niedzielnego rilaksu i nauka filmowania. :razz:
Chyba zainwestuję w opaskę na czoło dla kamerki.

ManaT - 2014-10-01, 05:27

Gabryś! Brawooo! Fajna szlakowa :mrgreen: Nareszcie namówiłeś. Chyba pedał ma trochę przydługi, zrób krótszy a będziesz miał z górki :D
Radek - 2014-10-01, 08:03

Gabriello napisał/a:
Chyba zainwestuję w opaskę na czoło dla kamerki.

Gabryś, może lepiej szelki i kamerka na klacie :) . Jak głową zaczniesz ruszać na prawo czy lewo to obraz będzie rozmyty. Pomyśl o monopodzie montowanym do łódki.
Fajnie że we dwoje pływacie :)

Gabriello - 2014-10-01, 09:32

ManaT napisał/a:
Nareszcie namówiłeś. Chyba pedał ma trochę przydługi, zrób krótszy a będziesz miał z górki

Jeno to nie pierwszy raz. :) Ale fakt, że z każdym razem jest coraz lepiej. Paddling jest dla niej trochę męczący z uwagi na filigranową budowę ciała. Nie ma rady.. trza częciej trenować. :)
Padel jest ok, bo tylko 1.4m, ale siedząc normalnie na ławeczce pasuje na długość.
Radek napisał/a:
Pomyśl o monopodzie montowanym do łódki.

Mam już 'wysięgnik' w postaci kija, brakuje tylko antyślizgowej silikonowej stopki w kształcie grzybka na dno łódki.
Radek napisał/a:
Fajnie że we dwoje pływacie

Zawsze można znaleźć kompromis. Zabrać kocyk i coś dobrego do jedzenia w ładne miejsce, a każda 'królowa serca' da sie skusić (powinna :mrgreen: ) . Zupełnie inaczej jest w chłodny, wietrzny dzień, ale taka pogoda jak na filmiku jest wymarzona. :)

ManaT - 2014-10-01, 10:53

Ja jak widzę, że szlakowa mi się wątli to podtuczam bezikami :) Działa bezdyskusyjnie :mrgreen:
Gabriello - 2015-01-27, 23:01

Zaległy update z w zasadzie zamykającego sezon 2014 pływania. :)

Radek - 2015-01-28, 05:40

Fajny filmik Gabriel :)
madrivercanoe - 2015-01-28, 13:53

Gabriel to jest bardzo ładna impresja filmowa dzięki