To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
forum.Kanu.pl »
Pośród trzcin i kamieni

Uwagi do forum i WWW Kanu.pl - nie zgadzam się

Myszoor - 2014-04-04, 09:29

ManaT napisał/a:
Insynuujesz, że ja tu brużdżę? Czy coś źle zrozumiałem? Mógłbyś rozwinąć tą myśl?

Darek - deczko przesadzasz - przecież chodziło o Sylwka i jego styl pisania/wypowiedzi. W kontekście tego że sam napisałeś, że wspomniany temat nie istnieje na FW a tu jest aktywny wyłącznie dzięki Sławkowi naprawdę dziwi mnie, że nie było to dla Ciebie oczywiste ...

Masakra jakaś : (

ManaT - 2014-04-04, 09:34

Skoro napisałeś to po cytatem z mojej wypowiedzi to na logikę wziąłem to do siebie. Cieszę się, że niepotrzebnie.
Myszoor - 2014-04-04, 09:36

ManaT napisał/a:
Skoro napisałeś to po cytatem z mojej wypowiedzi to na logikę wziąłem to do siebie. Cieszę się, że niepotrzebnie.

ja też :) odnosiłem się w końcu do Twojego spostrzeżenia na temat czegoś a nie postawy własnej.

ManaT napisał/a:
Najlepiej na PW chyba, że zależy Ci na "wejściach"

ale to sobie daruj :) proszę :)

[ Dodano: 2014-04-08, 08:18 ]
Dostałem wczoraj od Sylwka (a raczej Sylwestra K. - bo to zrobiła się już oficjalna korespondencja) żądanie usunięcia wszystkich jego zdjęć z forum. Brak zdjęć nie rozwala spójności dyskusji tak jak brak całych postów, więc OK - zdjęcia usunę ręcznie w wolnej chwili w tym tygodniu zastępując każde z nich adnotacją "Zdjęcie usunięte na wniosek autora wpisu".

To tak by było wiadomo co się stało i dlaczego.

Mając nadzieję że to już koniec tematu przymykam wątek. Jeżeli coś się zmieni to go odemknę.