Spotkania forumowe / zloty - Spływ Dunajcem 22-24 czerwiec 2012
maly - 2012-06-27, 19:07 zakończyliście?
dajcie znać jak było, chyba że płyniecie dalej
niestety nie udało mi się wybraćleo - 2012-06-29, 13:27 Może w przyszłym tyg. znajdę czas na krótką relację, na razie zamieszczam adres do zdjęć:
Z Grudziądza na Dunajec bardzo daleko, ale warto było - ładna okolica, miłe towarzystwo i rzeczka dba o atrakcje.
leoMaciek - 2012-06-29, 14:51 Leszek jak zwykle zrobił przepiękną galerię ze spływu, DZIĘKUJEMY. Podziękowania także dla Michała i Ewy za opiekę i nadzór brzegowy. Spływ był pełen emocji i wrażeń i powiem tak jak Leszek WARTO!!!!!!!!! Jedna rada dla przyszłych naśladowców, płyńcie bez wyposażenia na lekkich kanu. Spadki są miejscami tak szybkie, że dziób na wyjściu po prostu wcina się w wodę, a potem tylko gąbki i połówki butelek:) W czasie jednej z takich wcinek widziałem jedynie wystające nad wodę uszy mojego dzielnego szlakowego Joli.
Potem Jola stwierdziła, że kobieta z klasą musi zmienić ubranie przynajmniej dwa razy dziennie.
Pozdrowienia dla wszystkich pagajowców i do zobaczenia w sierpniu na Pilicy:):)Myszoor - 2012-06-29, 20:31
leo napisał/a:
Może w przyszłym tyg. znajdę czas na krótką relację,
Jedna rada dla przyszłych naśladowców, płyńcie bez wyposażenia na lekkich kanu. Spadki są miejscami tak szybkie, że dziób na wyjściu po prostu wcina się w wodę, a potem tylko gąbki i połówki butelek:) W czasie jednej z takich wcinek widziałem jedynie wystające nad wodę uszy mojego dzielnego szlakowego Joli.
to nie do końca tak - zobacz sam:
tyle, że to naprawdę doświadczona ekipa :)
Maciek napisał/a:
Potem Jola stwierdziła, że kobieta z klasą musi zmienić ubranie przynajmniej dwa razy dziennie.
:DMonday - 2012-06-30, 05:56 Wreszcie zdjęcia
Dunajec jest wspaniały. I nie płaciliście kroci za spływ tą tratwą!!!
Niecały miesiąc przed wami oglądaliśmy tą trasę z brzegu, a także z Sokolicy Tratwy z góry są wielkości pudełka od zapałek, was pojedynczo to pewnie by nie było widać
Szkoda, że chociaż tą brzegową obsadą nie mogliśmy być. No, ale cóż - całe życie przed nami, jeszcze się zobaczymy!!!!!
A tymczasem, przysyłajcie zdjęcia i opisy.ewa - 2012-07-06, 09:34 Bałagan powyjazdowy wreszcie ogarnięty. Dzięki wielkie dla Wszystkich za wszystko Zgrana paczka to podstawa. Cytując Maćka "a zaczęło się od Bugu". ewa - 2013-11-02, 18:33 lepiej później niż wcale https://picasaweb.google.com/101099594844657813176/Dunajeccano(n)ick - 2013-11-02, 19:55 Przez tę relacje spaliłem dzisiejszy obiad (kolację?)
Chciałobysię za rok...Matusz - 2013-11-02, 22:39 Ja też chętnie się dołączę
MateuszJUKA2000 - 2013-11-02, 22:56 Wstępnie się piszę