To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
forum.Kanu.pl »
Pośród trzcin i kamieni

Hyde Park - Spam Igora

Gabriello - 2013-05-15, 22:09

Wsjo w pariadkie Thialf :wink:
Dopiero się poznajemy i czasem trudno ocenić intencje online.
Nie obrażam się szybko :mrgreen:
Budzie haraszo.
Czasem się nakręcam i stąd moj pa ruski.

Myszoor - 2013-05-15, 22:24

ewa napisał/a:
Wątek przeniesiony. Czyli Panda miał rację.

I co w związku z tym, że ją miał?

Gabriello - 2013-05-17, 09:55

Panda nie daj się prosić
Dlaczego Ewa mówi, że masz rację? :wink:
Robicie atmosferę wyczekiwania na forum, no powiedz proszę

"A może Darkowi się tak spodoba, że weźmie kredyt i kupi? "
Haha. Równie dobrze można napisać, że kupi takie 2 :mrgreen:

ewa - 2013-05-17, 10:37

gabriello, Panda napisał: Ewcia, moderator ma zawsze rację...
PANDA - 2013-05-17, 19:06

I nie było w tym żadnego podtekstu. Jestem adminem forum Żyrardowa, wiem jaka to praca i z czym się trzeba borykać prowadząc forum.
Sylwek - 2013-05-17, 19:31

PANDA napisał/a:
Jestem adminem forum Żyrardowa.

a ja jestem dyrektorem własnej firmy :twisted: i wiem ,że poza nią jestem zwykłym petentem :roll:

PANDA - 2013-05-17, 19:56

Panda napisał/a coś więcej niż to, co zacytowałeś Sylwku. Nie mam zamiaru dalej wdawać się w dyskusję. Proszę jedynie o nie przekręcanie moich wypowiedzi przez selektywne cytowanie. Za duży chłopiec ze mnie żebym miał się przechwalać taka działalnością. W jednym z postów napisałem , że moderator ma rację, a słowa które przytoczyłeś są jedynie fragmentem mojej wypowiedzi potwierdzającej to, że wiem o jakiej pracy moderatora czy admina piszę. Bez względu na to, co myślą i piszą inni to admin lub moderator musi sprzątać. Przykre jest to, że coraz więcej takiego sprzątania jest na forum, które miało służyć jednemu: integracji ludzi, których jak się wydawało łączy jedna pasja - kanu. Niestety praktyka wykazuje, że albo to nie jest prawdziwa pasja, albo ludzie nie potrafią się zintegrować.
Sylwek - 2013-05-17, 20:20

PANDA, i odpowiem Ci błyskawicznie , w klimacie tego co tu ,na tym forum zauważyłem w ciągu swego krótkiego bytu:

użytkownicy tego forum , właściwie -konkretni użytkownicy tego konkretnego forum - nie są w stanie się w pełni zintegrować, z jednej prostej przyczyny.
Z przyczyny tzw "polactwa" , które polega głównie na tym ,jak wydymać drugiego człowieka .
Wprost rozdaje się uśmieszki , słodzi ,lukruje , a za plecami pada sakramenckie " rób jak chcesz ,a jak spiętrolisz ,to i tak kupisz u mnie " :twisted:

tak to widzę jako świeży user , dlatego podkreślam kolejny raz , źle się tu czuję ,bo za dużo tu niepotrzebnego fermentu ,a za mało przyjaźni , za dużo wypełzającego zewsząd smrodu wzajemnej adoracji ,a za mało zdrowej serdeczności ,właściwie to więcej serdeczności ma Arab do Żyda ,niz co niektórzy userzy do siebie
pozdrawiam

Gabriello - 2013-05-17, 21:39

PANDA napisał/a:
I nie było w tym żadnego podtekstu. Jestem adminem forum Żyrardowa, wiem jaka to praca i z czym się trzeba borykać prowadząc forum.

Dzięki, teraz zrozumiałem :smile: .
Sorry za nadinterpretację :neutral: .

SCHWIMMWANNEN - 2013-05-18, 22:01

Oooo Sylwku a ja myślałem że ze mną coś nie tak i zapisałem się do psychiatry :mrgreen:
Po przeczytaniu twojej obserwacji widzę dwa wyjscia.
Albo odwolam wizytę bo nie nie jest ze mną tak źle.
Albo choć ze mną do psychiatry lub okulisty bo obaj źle widzimy :shock:
A przy okazji - pomoscik skonczony, pozostało go jeszcze pomalować jakimś zabezpieczeniem.
10 metrow dlugisci i 0,6m szerokości wyszlo za 150zl bo gwoździe miałem :lol:

Sylwek - 2013-05-19, 20:13

SCHWIMMWANNEN, człowiek wymagający leczenia psychiatrycznego nie jest w stanie zbudować fajnego pomostku, okulista?? ,nie --dziękuję ,noszę już szkła ,a kolejna wizyta za rok :mrgreen:
a bez dobrego wzroku tez się nie da budować

ja do psychiatry się nie wybieram,bo jeszcze dowiem się tego ,czego nie zamierzam się dowiedzieć :mrgreen: