Gabriello - 2012-12-26, 22:24 E tam Kuna.
Pewnie powrócisz jak już nie pierwszy raz
we wcieleniu nowego forumowicza ewa - 2012-12-27, 11:55 kuna, kłamstwo ma krótkie nogi. po co wymyślać?TIM - 2012-12-27, 14:20 każde forum ma jakiegoś trolla!!!!!drawa - 2012-12-27, 16:57 Byłby daleki o od takiej ocenykuna - 2012-12-29, 19:06 Kolego administratorze i moderatorze, w jedności. Zagalopowałeś się nieco i ja Ci odpuszczam.
Moją ostatnią „bajką”, a spowodowanie jej, to wyraźna Twoja prowokacja, była historia mojego syna Tomasza, związana z wywrotką na kajaku górskim, (w kontekście filmików w linku post do forum kanu, pt. „jacy to my kozacy”) przed Świętami Wielkiej Nocy, kiedy to po Wiśle jeszcze kra wędrowała do morza. Nie pamiętałem nazwy klubu. Tak wiele przecież znanych klubów, upadło. Pamiętam zaś komplikacje ze zdrowiem Tomasza. Zapalenie płuc. Jak każdy ojciec, przeżywałem. Miał wtedy szesnaście lat. Teraz, czterdzieści cztery. Był czas, na zapomnienie. Ale moje historie, dla młokosa, to tylko bajki. Mam wrażenie, że jeśli zechcesz siąść ze mną przy ognisku, co będzie dla mnie zaszczytem, to wyjaśnimy sobie, wiele spraw. Jeśli zażądasz satysfakcji, bo urażony to jesteś, już od początku istnienia smery, bosmana, kuny na forum. To dam Ci ją, osobiście.
Dziękuję, za wsparcie. Zwłaszcza Ewie. Mógłbym wiosłować z Tobą, aż do Rzeki Styks, w tandemie.
I nie będę więcej „zawracał” Państwu, tak zwaną rufę i przejdę do rzeczy zapomnianych, jak kilku, przede mną. Zobaczymy się nad Łańskim.
Życzę Państwu, Dosiego Roku i zawsze bezpiecznej wody. Kuna, bosman, smerawyprawsiepl - 2013-01-02, 20:55 Dzień dobry,
Jesteśmy twórcami nowego portalu o tematyce kajakowej www. wyprawsie. pl
Na naszej stronie można znaleźć opisy, kilometraże i mapy rzek.
Mapy kilometraże i opisy robimy sami korzystając z różnych źródeł.
Chcielibyśmy prosić Was o komentarz i opinie dotyczące naszego portalu.
Mamy nadzieje, że będzie on przydatny kajakarzom i przyczyni się do popularyzacji tej formy aktywności.
Od dawna jesteśmy obserwatorami Waszych dyskusji i uważamy Wasze zdanie za bardzo cenne.
Prosimy więc o przetestowanie naszej strony i udzielenie nam rad i wskazówek.
PozdrawiamyManaT - 2013-01-02, 21:08 Cześć wyprawsiepl,
z przyjemnością tam zaglądnę.Myszoor - 2013-01-03, 10:58
wyprawsiepl napisał/a:
Jesteśmy twórcami nowego portalu o tematyce kajakowej www. wyprawsie. pl
Na naszej stronie można znaleźć opisy, kilometraże i mapy rzek.
+ sporo kontentu komercyjnego
Marcinie - jak rozumiem ta wklejka jest potrzebna tylko po to by mieć kolejny link w Google??
wyprawsiepl napisał/a:
Mapy kilometraże i opisy robimy sami korzystając z różnych źródeł.
czyli zamiast wspierać to co robią od dawna ludzie na kajak.org.pl ponownie odkrywacie Amerykę. Ale czemu się dziwię - w końcu to projekt komercyjny wyprawsiepl - 2013-01-03, 20:15 Myślę, że po pierwsze to nie szkodzimy . Po drugie wszystkie opisy i kilometraże robimy sami, na podstawie map oraz własnych spływów (kilka tysięcy kilometrów). Inaczej też niż org., którzy korzystają z googlowych map, nasze robimy sami. Chcę jednak zauważyć, że działając zaledwie rok osiągnęliśmy już poziom treści, który czyni z nas jedno z ważniejszych źródeł informacji o szlakach w Polsce (za chwilę także pod względem kilometraży). Nie kopiujemy żadnych opisów z innych stron. Mam nadzieję, że jesteśmy raczej komplementarni wobec „orgów” i chyba nie powinno dziwić nikogo, że kajakarze jak my chcą zrobić coś sami, a niekoniecznie wspierać cudze choćby nawet najbardziej słuszne inicjatywy. To w końcu wzbogaca świat.
A poza tym gratulujemy wypraw i ciekawej strony.arczibald27 - 2013-01-21, 13:41 Witam wszystkich
Znalazłem projekt canoe w MT i postanowiłem go zrobić pytanie czy ktoś zrobił takie canou z płyty pilśniowejMyszoor - 2013-01-21, 18:06
arczibald27 napisał/a:
Witam wszystkich
hejka
arczibald27 napisał/a:
Znalazłem projekt canoe w MT i postanowiłem go zrobić pytanie czy ktoś zrobił takie canou z płyty pilśniowej
Tu się _wyłącznie_ witamy Zadaj to pytanie tam gdzie jest na nie miejsce - OK?ewa - 2013-01-21, 18:06 Witaj! z płyty pilśniowej to chyba nikt nie robił TIM - 2013-01-21, 19:07 Witaj! zobacz tutaj-
http://forum.kanu.pl/viewtopic.php?t=709Halny - 2013-01-21, 22:15 Witaj Arturze ManaT - 2013-01-21, 22:18 Serwus arczibald27 !