Powitanie |
Autor |
Wiadomość |
nulek

|
Wysłany: 1970-01-01, 01:00 Powitanie
|
|
|
Witam Wszystkich,
jest spore prawdopodobieństwo, że jeśli tu trafiłeś/trafiłaś, stało się to w wyniku otrzymanego ode mnie e-maila. Stworzyłem to forum niewielkim nakładem sił abyśmy mieli miejsce wymiany doświadczeń i spostrzeżeń. Mam też nadzieję, że będzie to swoisty „słup ogłoszeniowy” o naszych zamierzeniach związanych z wypadami na kanu. Wydaje mi się, że zawsze to przyjemniej popłynąć gdzieś we dwie lub trzy łódki. Zapraszam zatem do korzystania ale przede wszystkim zapraszam do wspólnego pływania.
Pozdrawiam
Zbyszek |
|
|
|
 |
Kubas

|
Wysłany: 1970-01-01, 01:00
|
|
|
Hej. Pewnie że pływam (nigdy więcej czerwonymi cegłami ) ale to wiadomo, nie od dziś. |
|
|
|
 |
Radek

Pomógł: 20 razy Dołączył: 25 Wrz 2006 Posty: 1226 Skąd: Raciąż
|
|
|
|
Oj Kuba,
Moze fotke dokleisz?
Wydaja mi sie ze sporo juz plywasz tym wynalazkiem jakim jest kanu.
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
Kubas

|
|
|
|
Witam kanuistów i kanuistki, zarejestrowałem się ku chwalę canue [/b] |
|
|
|
 |
DeeL
|
|
|
|
Melduję się na forum o nietypowej porze i pozdrawiam wszystkich.
Chociaż wiosna wisi w powietrzu i czuć ją w wodzie, więc chyba czas taki nietypowy nie jest.
Z niektórym forumowiczami miałem przyjemnośc już spotkać się (np. Swornegacie 2006) z pozostałymi mam nadzieję niebawem.
Leszek z Koszalina |
|
|
|
 |
Zdzisław
|
|
|
|
Wydaje mi się, że słuszność poglądu schodzi tu na drugi plan.Pierwszy plan to wygrać a jezeli przegrać to chociażby zaistnieć co świetnie obserwujemy w cyrku zwanym polityką.Biorąc przykład z polityki, która funkcjonuje o wiele dłuzej niż tradycja baletów na wodzie,każdy który sie zaprezentuje na arenie [nieważne jakiej] ma z tego korzyści. Zwycięzca ze sławy i pucharu, przegrany bo zawsze trochę go zapamiętają. A jeśli przegrał stosując faule bedzie zapamiętany trwale.Często nie pamiętamy zwycięzców z przed lat ale kojarzymy tego co po przegranej dał sędziemu po mordzie. Dlatego mimo wielkiego szacunku jakim się cieszę na propozycję zasiadania w jury mówię stanowczo NIE! Mordę mam do żarcia a nie do bicia. Zdzisiek |
|
|
|
 |
nulek

|
|
|
|
Masz Zdzisławie duże mieszkanie. Wszak Pan Siacho pisał: „Jest to sport ekstremalny i nie należy próbować go w domu. (mniejszym niż 300m2).”.
Jak dotychczas szef wyszkolenia nie wyraził opinii / poglądu / komentarza do sprawy. Oczekujemy z niecierpliwością i będziemy ten pogląd zwalczali z całą stanowczością zwłaszcza, gdy będzie słuszny. |
|
|
|
 |
Zdzisław
|
|
|
|
Zainteresowł mnie apel Siacho.Ważny dla mnie jest szczegół;czy balet w czółnie a wtedy wg mnie nie potrzeba wody. czy balet z udziałem czółna i wtedy woda jest niezbędna. Pytam się dlatego,że w pierwszej wersji można trenować w mieszkaniu i wtedy w to wchodzę, wersja druga odpada bo nie ma u nas Smródki ani stawu.Problem też może być z nagłośnieniem bo ja potrafię tylko tańczyć techno a do tej muzyki potrzebny jest sprzęt dużej mocy.Proszę o informację bo do szefa wyszkolenia nie można się dodzwonić. Zdzisiek. |
|
|
|
 |
Siacho
|
|
|
|
Najlepiej odpowie c ci szef wyszkolenia . Balet w czółnie to jest to. Kazde canoe moze byc wykorzystane . Dobrze miec jest specjalne FS wiosło. Układ figór, ich kolejnosść, muzyka , są dowolne. figórysą nazwane i okresślone. Tanczy się na stojącej wodzie , w tandemie lub solo. treTRENINGI odbywaja się na sSmródce lu b na stawie. Szukamy sponsora może ktos chciałby żucić kasą. |
|
|
|
 |
leo
|
|
|
|
Brawo Zbyszku, co za miła niespodzianka (Twoja strona oczywiście!) w piękny niedzielny dzień - spędzony przez nas wprawdzie nie na kanu, ale nad uroczą i dziką Wisłą, 20 km od Grudziądza.
Ryb wprawdzie z Baśką nie złapaliśmy, ale było pięknie. Boogi też był zachwycony, chociaż nie było żadnego szopa pracza.
Serdecznie pozdrawiamy, będziemy tu stałymi gośćmi!
Basia i Leszek Flaczyńscy |
|
|
|
 |
PANDA

Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Wrz 2006 Posty: 40 Skąd: Żyrardów
|
|
|
|
Witam wszystkich Zbyszku gratuluję pomysłu!!! pozdrawiam Krzysiek Szkolmowski |
|
|
|
 |
nulek

|
|
|
|
Szanowni,
za wyrazy uznania nieskromnie podziękuję.
Mam nadzieję, że uda się namówić innych do korzystania i forum będzie żyło.
Pozdrawiam
Zbyszek Niemczewski |
|
|
|
 |
Siacho
|
Wysłany: 1970-01-01, 01:00 Wczoraj...
|
|
|
byliśmy w niemczech. A dwa ygodnie temu też, na pojezierzu meklenburskim. Ich zlot Nielegalnego Związku też bardzo udany. Będzie coś o tym w wiośle a może i tu. Gratuluję pomysłu (forumowego).
OGŁOSZENIE: Polski zespół open canoe freestyle werbuje zawodników i zawodniczki do klas OC1, OC2 i OC mix. Wymagane jest tylko poczucie humoru i umiejętność pływania. Jest to sport ekstremalny i nie należy próbować go w domu. (mniejszym niż 300m2).
To nie żart. Choć może tak wygląda. Więcej informacji pod.
Maria, Leszek, Siacho
PS:. Jest cytat z "Postrzyżyn" Hrabala (w wolnym tłumaczeniu): "Nudzisz się? Spraw sobie Szopa Pracza" |
|
|
|
 |
Witek PLUSK
|
|
|
|
Witam wszystkich i melduję się na forum wraz z Małżonką i naszym wiernym Pluskiem |
|
|
|
 |
nulek

|
Wysłany: 1970-01-01, 01:00 Re: Wczoraj...
|
|
|
OGŁOSZENIE: Polski zespół open canoe freestyle werbuje zawodników i zawodniczki do klas OC1, OC2 i OC mix. Wymagane jest tylko poczucie humoru i umiejętność pływania. Jest to sport ekstremalny i nie należy próbować go w domu. (mniejszym niż 300m2).
To nie żart. Choć może tak wygląda. Więcej informacji pod.
Witam,
więcej informacji pod ... to znaczy gdzie ? Ja tam staram się nie być upierdliwy ale chętnie poznam szczegóły.
Pozdrowienia
Zbyszek Niemczewski |
|
|
|
 |
|