|
O kupowaniu pierwszego kanu |
| Autor |
Wiadomość |
madrivercanoe

|
Wysłany: 2011-09-08, 01:07
|
|
|
| Ale zaskok przecież kupiłeś je dopiero w tym roku , napisz nam proszę co nowego masz w planach ? |
|
|
|
 |
Myszoor
Miłośnik Myszek :)

Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Kwi 2010 Posty: 1407 Skąd: zDolny Śląsk
|
Wysłany: 2011-09-08, 06:52
|
|
|
| madrivercanoe napisał/a: | | Ale zaskok przecież kupiłeś je dopiero w tym roku , napisz nam proszę co nowego masz w planach ? |
Jak już to w zeszłym i po dwóch sezonach już wiem czego potrzebuję na kolejne lata. W tej roli Yoho sprawdził się świetnie. Co do planów - napiszę jak będą konkrety - staram się nie wyprzedzać faktów.
PS
koniec oftopa |
_________________ Good judgment comes from experience, and experience comes from bad judgment : ) | Mysia Perć™ : P
Dumoine - zapiski z budowy -> eBook |
|
|
|
 |
madrivercanoe

|
Wysłany: 2011-09-08, 11:23
|
|
|
| Jak ten czas szybko mija mam wrażenie jak by to było kilka miesięcy temu , wychodzi na to że obydwaj kupiliśmy kanu w podobnym czasie lecz o sprzedaży swojego nawet nie pomyślałem |
|
|
|
 |
Myszoor
Miłośnik Myszek :)

Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Kwi 2010 Posty: 1407 Skąd: zDolny Śląsk
|
Wysłany: 2011-09-08, 12:07
|
|
|
jednak kontynuacja wiec wydzielam
| madrivercanoe napisał/a: | | ... lecz o sprzedaży swojego nawet nie pomyślałem |
Ja od początku myślałem o tym żeby je po 2-3 sezonach sprzedać. Dlatego miało być:
1. fabrczne
2. używane
3. w miarę uniwersalne
4. nie Prospector
w tym roku nie spędzałem na wodzie tyle czasu ile bym chciał, ale i to wystarczyło by dzięki kupionemu Yoho sprecyzować oczekiwania w stosunku do kolejnego (tego już bardziej docelowego) kanu. W sumie to wypadało by napisać raczej "kolejnych" bo tego co mnie na wodzie coraz bardziej kręci nie da się wydajnie upchnąć w jeden kadłub.
Mam nadzieję, że jeżeli tym razem (w przypadku kanu na kilkudniowe pływania) nie trafię w "10" to przynajmniej w "8" |
_________________ Good judgment comes from experience, and experience comes from bad judgment : ) | Mysia Perć™ : P
Dumoine - zapiski z budowy -> eBook |
|
|
|
 |
|
|