tonieja Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 174 Skąd: Dolny Śląsk
Wysłany: 2012-04-30, 07:25 Jutro mpłynę
z Ptasim Uskokiem, klubem wrocławskim. Niestety, dziś zaczynaja beze mnie. Muszę jeszcze popracować. Czy spotkam kogoś z tego forum na spływie? Zapowiada się nieźle, Nysa Kłodzka, dziś start z Bystrzycy do Kłodzka, Jutro Kłodzko- Bardo, 2 V Bardo- Kamieniec, 3 V Kamieniec- przez nieistniejącą wieś Pilce do Topoli. A 3 V drugi wrocławski klub Wiadrus przejmuje inicjatywę i kontynuuje spływ do Odry i odra do swojej siedziby we Wrocławiu na Biskupinie Jedzie ktoś? Ja już kajaczek mam na dachu, tylko z pracy wracam i smigam
jak dam radę to wpadnę na rzekę 3-go maja i może was namierzę, tylko zobaczymy jak moje kolano do 3-go będzie wyglądać
_________________ "the question is who cares"
tonieja Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 174 Skąd: Dolny Śląsk
Wysłany: 2012-04-30, 08:25
Olej kolano Baza jest w Osirze w Bardzie, po kazdym etapie bedą nas i łódeczki wozic na spanko i jedzonko, a rano na kolejny etap. Juz nie mogę wysiedzieć. Ostatni dzień też fajny etap będzie, rozlewiskami w okolicach dawnych Pilc. Będziesz kanujką? Ja płynę Kajakiem 2ka, szklakiem z dużym otwartym kokpitem, czerwony z białym wierzchem, łaatwo poznac, bo drugiego takiego zabytku to chyba nikt nie bedzie miał
[ Dodano: 2012-04-30, 13:08 ]
Oczom nie wierzę, tylko Thialf a to i nie na pewno? Czyżby sami wirtualni wodniacy na forum? A może wszyscy juz na wodzie, tylko ja w robocie? Ale zaraz koniec, pakowac autko i w drogę
[ Dodano: 2012-05-04, 07:31 ]
No i już po. Było super. Piękna rzeka, ale zaśmiecona, jak wszystko w tym syfiatym kraju. Ale jest nadzieja, że idzie na lepsze, lokalne władze zaczynają wykazywać zainteresowanie rzeka i ewentualnymi profitami z nią płynacymi