Spam Igora |
Autor |
Wiadomość |
Gabriello

|
Wysłany: 2013-05-15, 23:09
|
|
|
Wsjo w pariadkie Thialf
Dopiero się poznajemy i czasem trudno ocenić intencje online.
Nie obrażam się szybko
Budzie haraszo.
Czasem się nakręcam i stąd moj pa ruski. |
|
|
|
 |
Myszoor
Miłośnik Myszek :)

|
Wysłany: 2013-05-15, 23:24
|
|
|
ewa napisał/a: | Wątek przeniesiony. Czyli Panda miał rację. |
I co w związku z tym, że ją miał? |
_________________ Good judgment comes from experience, and experience comes from bad judgment : ) | Mysia Perć™ : P
Dumoine - zapiski z budowy -> eBook |
|
|
|
 |
Gabriello

|
Wysłany: 2013-05-17, 10:55
|
|
|
Panda nie daj się prosić
Dlaczego Ewa mówi, że masz rację?
Robicie atmosferę wyczekiwania na forum, no powiedz proszę
"A może Darkowi się tak spodoba, że weźmie kredyt i kupi? "
Haha. Równie dobrze można napisać, że kupi takie 2 |
|
|
|
 |
ewa
Konto: Skasowane
|
Wysłany: 2013-05-17, 11:37
|
|
|
gabriello, Panda napisał: Ewcia, moderator ma zawsze rację... |
|
|
|
 |
PANDA

|
Wysłany: 2013-05-17, 20:06
|
|
|
I nie było w tym żadnego podtekstu. Jestem adminem forum Żyrardowa, wiem jaka to praca i z czym się trzeba borykać prowadząc forum. |
_________________ byle dalej... |
|
|
|
 |
Sylwek
|
Wysłany: 2013-05-17, 20:31
|
|
|
PANDA napisał/a: | Jestem adminem forum Żyrardowa. |
a ja jestem dyrektorem własnej firmy i wiem ,że poza nią jestem zwykłym petentem |
|
|
|
 |
PANDA

|
Wysłany: 2013-05-17, 20:56
|
|
|
Panda napisał/a coś więcej niż to, co zacytowałeś Sylwku. Nie mam zamiaru dalej wdawać się w dyskusję. Proszę jedynie o nie przekręcanie moich wypowiedzi przez selektywne cytowanie. Za duży chłopiec ze mnie żebym miał się przechwalać taka działalnością. W jednym z postów napisałem , że moderator ma rację, a słowa które przytoczyłeś są jedynie fragmentem mojej wypowiedzi potwierdzającej to, że wiem o jakiej pracy moderatora czy admina piszę. Bez względu na to, co myślą i piszą inni to admin lub moderator musi sprzątać. Przykre jest to, że coraz więcej takiego sprzątania jest na forum, które miało służyć jednemu: integracji ludzi, których jak się wydawało łączy jedna pasja - kanu. Niestety praktyka wykazuje, że albo to nie jest prawdziwa pasja, albo ludzie nie potrafią się zintegrować. |
_________________ byle dalej... |
|
|
|
 |
Sylwek
|
Wysłany: 2013-05-17, 21:20
|
|
|
PANDA, i odpowiem Ci błyskawicznie , w klimacie tego co tu ,na tym forum zauważyłem w ciągu swego krótkiego bytu:
użytkownicy tego forum , właściwie -konkretni użytkownicy tego konkretnego forum - nie są w stanie się w pełni zintegrować, z jednej prostej przyczyny.
Z przyczyny tzw "polactwa" , które polega głównie na tym ,jak wydymać drugiego człowieka .
Wprost rozdaje się uśmieszki , słodzi ,lukruje , a za plecami pada sakramenckie " rób jak chcesz ,a jak spiętrolisz ,to i tak kupisz u mnie "
tak to widzę jako świeży user , dlatego podkreślam kolejny raz , źle się tu czuję ,bo za dużo tu niepotrzebnego fermentu ,a za mało przyjaźni , za dużo wypełzającego zewsząd smrodu wzajemnej adoracji ,a za mało zdrowej serdeczności ,właściwie to więcej serdeczności ma Arab do Żyda ,niz co niektórzy userzy do siebie
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gabriello

|
Wysłany: 2013-05-17, 22:39
|
|
|
PANDA napisał/a: | I nie było w tym żadnego podtekstu. Jestem adminem forum Żyrardowa, wiem jaka to praca i z czym się trzeba borykać prowadząc forum. |
Dzięki, teraz zrozumiałem .
Sorry za nadinterpretację . |
|
|
|
 |
SCHWIMMWANNEN
|
Wysłany: 2013-05-18, 23:01
|
|
|
Oooo Sylwku a ja myślałem że ze mną coś nie tak i zapisałem się do psychiatry
Po przeczytaniu twojej obserwacji widzę dwa wyjscia.
Albo odwolam wizytę bo nie nie jest ze mną tak źle.
Albo choć ze mną do psychiatry lub okulisty bo obaj źle widzimy
A przy okazji - pomoscik skonczony, pozostało go jeszcze pomalować jakimś zabezpieczeniem.
10 metrow dlugisci i 0,6m szerokości wyszlo za 150zl bo gwoździe miałem |
|
|
|
 |
Sylwek
|
Wysłany: 2013-05-19, 21:13
|
|
|
SCHWIMMWANNEN, człowiek wymagający leczenia psychiatrycznego nie jest w stanie zbudować fajnego pomostku, okulista?? ,nie --dziękuję ,noszę już szkła ,a kolejna wizyta za rok
a bez dobrego wzroku tez się nie da budować
ja do psychiatry się nie wybieram,bo jeszcze dowiem się tego ,czego nie zamierzam się dowiedzieć |
|
|
|
 |
|