Zamknięty przez: Myszoor 2014-04-08, 08:21 |
nie zgadzam się |
| Autor |
Wiadomość |
Myszoor
Miłośnik Myszek :)

Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Kwi 2010 Posty: 1407 Skąd: zDolny Śląsk
|
Wysłany: 2014-04-04, 09:29
|
|
|
| ManaT napisał/a: | | Insynuujesz, że ja tu brużdżę? Czy coś źle zrozumiałem? Mógłbyś rozwinąć tą myśl? |
Darek - deczko przesadzasz - przecież chodziło o Sylwka i jego styl pisania/wypowiedzi. W kontekście tego że sam napisałeś, że wspomniany temat nie istnieje na FW a tu jest aktywny wyłącznie dzięki Sławkowi naprawdę dziwi mnie, że nie było to dla Ciebie oczywiste ...
Masakra jakaś : ( |
_________________ Good judgment comes from experience, and experience comes from bad judgment : ) | Mysia Perć™ : P
Dumoine - zapiski z budowy -> eBook |
| |
|
|
|
 |
ManaT

Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Paź 2012 Posty: 647 Skąd: Leszno
|
Wysłany: 2014-04-04, 09:34
|
|
|
| Skoro napisałeś to po cytatem z mojej wypowiedzi to na logikę wziąłem to do siebie. Cieszę się, że niepotrzebnie. |
_________________ trzeba spływać |
|
|
|
 |
Myszoor
Miłośnik Myszek :)

Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Kwi 2010 Posty: 1407 Skąd: zDolny Śląsk
|
Wysłany: 2014-04-04, 09:36
|
|
|
| ManaT napisał/a: | | Skoro napisałeś to po cytatem z mojej wypowiedzi to na logikę wziąłem to do siebie. Cieszę się, że niepotrzebnie. |
ja też :) odnosiłem się w końcu do Twojego spostrzeżenia na temat czegoś a nie postawy własnej.
| ManaT napisał/a: | | Najlepiej na PW chyba, że zależy Ci na "wejściach" |
ale to sobie daruj :) proszę :)
[ Dodano: 2014-04-08, 08:18 ]
Dostałem wczoraj od Sylwka (a raczej Sylwestra K. - bo to zrobiła się już oficjalna korespondencja) żądanie usunięcia wszystkich jego zdjęć z forum. Brak zdjęć nie rozwala spójności dyskusji tak jak brak całych postów, więc OK - zdjęcia usunę ręcznie w wolnej chwili w tym tygodniu zastępując każde z nich adnotacją "Zdjęcie usunięte na wniosek autora wpisu".
To tak by było wiadomo co się stało i dlaczego.
Mając nadzieję że to już koniec tematu przymykam wątek. Jeżeli coś się zmieni to go odemknę. |
_________________ Good judgment comes from experience, and experience comes from bad judgment : ) | Mysia Perć™ : P
Dumoine - zapiski z budowy -> eBook |
|
|
|
 |
|
|