Powitanie |
Autor |
Wiadomość |
miro66
|
Wysłany: 2018-08-09, 18:09
|
|
|
Hej witaj Mazzy
fajnie że spotkamy się na zlocie - my to syn Michał i ja oraz starszy brat twojego Prospectota
Dobrej Wody Miro . |
_________________ Miro66 |
|
|
|
 |
Myszoor
Miłośnik Myszek :)

Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Kwi 2010 Posty: 1407 Skąd: zDolny Śląsk
|
Wysłany: 2018-08-20, 17:44
|
|
|
Muzzy napisał/a: | Teraz Michal zaproponowal wspolny wyjazd na zlot kanu i tak trafilem na forum. |
helloł na forumie |
_________________ Good judgment comes from experience, and experience comes from bad judgment : ) | Mysia Perć™ : P
Dumoine - zapiski z budowy -> eBook |
|
|
|
 |
Bartek Zaranek
|
Wysłany: 2018-11-20, 15:01
|
|
|
Cześć wszystkim Fajnie tu być, a jeszcze fajniej na wodzie. |
|
|
|
 |
kuna
|
Wysłany: 2018-11-30, 18:44
|
|
|
Witaj! A powinienem napisać, ponownie witajcie. Bo oto po długim czasie, mam czelność, odezwać się Czy powinienem?
Oto stałem się właścicielem laminatowego kanu z trzema siedziskami. Dzioby ze skrytkami *pokrywki) przypominają mi bardziej, kajak. Zwłaszcza siedziska. Długość statku, 5,2 m.
Ciężar taki, że sam na dach, nie założę. Nie bardzo mi ten prezent leży, dlatego z chęcią zamieniłbym się, na coś lżejszego, mniejszego. Ale jako wyprawowe Argo, to może być, z pewnością, jest pakowne.
I tak, w przyszłym roku, po raz pierwszy w życiu, stanę się prawdziwym kanunistą i odbędę dziewiczy rejs. Gdzie, jeszcze nie wiem. Ale korci mnie, Łaźna Struga, z bazą u Krzysztowa, Buczki 8. 19-300 |
|
|
|
 |
radorz
|
Wysłany: 2018-12-04, 13:09
|
|
|
Witaj ponownie,
Dobrze jest wybrać sobie łódkę, która jest wygodna, więc jeżeli ci nie pasuje, to szybko szukaj coś innego. Po co masz się zniechęcać do pływania przez źle wybrany model kanujki. |
|
|
|
 |
magia44
|
Wysłany: 2019-02-13, 00:17
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów !
Udało mi się wreszcie zapisać do Was (dzięki interwencji kolego Myszoora )
Planuję zbudowanie jakiegoś sprzętu pływającego, może kanu lub inna "szczupła" łódeczka zdatna do przewozu na dachu auta.
Na razie tyle, mam nadzieję, że po zimie będzie tu większy ruch,
pozdrawiam, życząc wszystkiego dobrego. |
|
|
|
 |
adrianw
|
Wysłany: 2022-02-09, 20:31
|
|
|
Witam się i ja. Planuję zakup lekkiego kanu, głównie dla jednej osoby, do pływania po środkowej Wiśle. |
|
|
|
 |
Myszoor
Miłośnik Myszek :)

Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Kwi 2010 Posty: 1407 Skąd: zDolny Śląsk
|
Wysłany: 2022-10-17, 16:30
|
|
|
adrianw napisał/a: | Witam się i ja. |
hej
adrianw napisał/a: | Planuję zakup lekkiego kanu, głównie dla jednej osoby, do pływania po środkowej Wiśle. |
czy to jakiś wyjątkowy akwen by świata poza nim nie widzieć? |
_________________ Good judgment comes from experience, and experience comes from bad judgment : ) | Mysia Perć™ : P
Dumoine - zapiski z budowy -> eBook |
|
|
|
 |
|