Zamknięty przez: Myszoor 2013-04-21, 15:12 |
wypozyczalnia - uwagi drawy |
| Autor |
Wiadomość |
drawa
stary zgrywus

|
Wysłany: 2013-04-20, 09:03 wypozyczalnia - uwagi drawy
|
|
|
Człowieku administratorze , władza jak woda sodowa uderzyła Ci do głowy. Skad twoja wiedza że nie korzystałem z usług tej wypożyczalni mówie Ci że popłynąłem na ich sprzęcie jak pare lat temu wracaliśmy rowerami ze żródeł Warty Nie byłem wtedy na forum i zreguły nie publikuje relacji z przed tego okresu. Zrobie to specjalnie dla Ciebie z bogatą szatą fotograficzna. Jak już ja zobaczysz na naszym forum. Żadam przeprosin i przeniesienia tematu wypozyczalni Szczerców na należne jej miejsce .Bo z całą swiadomością MOGE ją polecić |
_________________ Forum spływy pontony http://splywy-pontony.pho...68&p=1759#p1759 |
|
|
|
 |
Myszoor
Miłośnik Myszek :)

Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Kwi 2010 Posty: 1407 Skąd: zDolny Śląsk
|
Wysłany: 2013-04-21, 11:36 Re: wypozyczalnia - uwagi drawy
|
|
|
| drawa napisał/a: | | Człowieku administratorze , władza jak woda sodowa uderzyła Ci do głowy. |
to alergia jak już, bo naprawę męczy mnie kopanie się z koniem ...
| drawa napisał/a: | | Skad twoja wiedza że nie korzystałem z usług tej wypożyczalni :twisted: |
wnioskowałem po sformułowaniu: "Na moje zapytanie dostałem dziś zdjęcia kanu"
| drawa napisał/a: | | Zrobie to specjalnie dla Ciebie z bogatą szatą fotograficzna. Jak już ja zobaczysz na naszym forum. |
daruj sobie, przynjamniej jeżeli masz to robić dla mnie :)
| drawa napisał/a: | | Żadam przeprosin |
za to że jesteś nieprecyzyjny i za to, że polecasz do wypożyczania te szklaki? Ja równie dobrze mógłbym żądać przeprosin za te ilości śmiecia jakie po tobie sprzątam ... Więc dla formalności - nie chcę przeprosin i nie chcę tego śmiecia :)
| drawa napisał/a: | | i przeniesienia tematu wypozyczalni Szczerców na należne jej miejsce. |
Zapytam ponownie (bo nie odpowiedziałeś) - czy chcesz żeby ludzie po skorzystaniu z ich usług znienawidzili pływanie kanu? To coś tam to w zasadzie antyreklama kanu której pełno na niemieckim eBayu za psie pieniądze. Dotarło?
Ta wypożyczalnia dysponuje najmarniejszym sprzętem spośród tych, które do tej pory się pojawiły na tamtym forum. Zapytam forumowiczów w wątku roboczym, czy chcą by tam zamieszczać informacje o czymś o tak marnych właściwościach pływających. Jeżeli odzew będzie pozytywny to przeniosę. |
_________________ Good judgment comes from experience, and experience comes from bad judgment : ) | Mysia Perć™ : P
Dumoine - zapiski z budowy -> eBook |
|
|
|
 |
drawa
stary zgrywus

|
Wysłany: 2013-04-21, 11:43
|
|
|
| Cytat: | | "Na moje zapytanie dostałem dziś zdjęcia kanu" | bo takowych nie na na stronie wypożyczalni. | Cytat: | drawa napisał/a:
Zrobie to specjalnie dla Ciebie z bogatą szatą fotograficzna. Jak już ja zobaczysz na naszym forum.
daruj sobie, przynjamniej jeżeli masz to robić dla mnie | stało się poszły | Cytat: | drawa napisał/a:
Żadam przeprosin
za to że jesteś nieprecyzyjny i za to, że polecasz do wypożyczania te szklaki | Za a zarzuceniemi na pubicznym forum kłamstwa Moja wiedza o typach kanu jest żadna. Kanu spłynąłem trzy razy raz z wypożyczalni i dwa razy własnym | Cytat: | drawa napisał/a:
i przeniesienia tematu wypozyczalni Szczerców na należne jej miejsce. | Jest temat wypożyczalnie kanu -jest wypozyczalnia która je oferuje jest forum które je rekomenduje lub nie wybór należy do klientów, ich wola to ja pisze Moja wiedza o typach kanu jest żadna |
_________________ Forum spływy pontony http://splywy-pontony.pho...68&p=1759#p1759 |
|
|
|
 |
Myszoor

|
Wysłany: 2013-04-21, 11:47
|
|
|
| drawa napisał/a: | | bo takowych nie na na stronie wypożyczalni. |
widać nie ma się czym chwalić
| drawa napisał/a: | | Za a zarzuceniemi na pubicznym forum kłamstwa Moja wiedza o typach kanu jest żadna. Kanu spłynąłem trzy razy raz z wypozyczalni i dwa razy własnym |
Ja nie twierdzę, że wiedza jest żadna. Konsekwentnie twierdzę, że te kanu to bardzo słaba "nautycznie" konstrukcja - liczę, że dostrzegasz różnicę ...
PS
zacytuj gdzie piszę, że twoja wiedza o tych kanu jest żadna? Bo ja widzę tylko to, że piszesz że nimi pływałeś i to, że ja twierdzę, że to marne konstrukcje są - tak marne, że kogoś niewprawionego mogą zniechęcić do pływania kanu :) Dla formalności - one mają zaletę - są tanie :))
PS II
Ludzie - może ja w głębokich krzakach siedzę i czegoś nie wiem. Jeżeli tak i jeżeli komu się podobało pływanie nimi to niech napisze wprost, że takie kanu to są świetnie - lekkie i zwrotne - konstrukcje i że się czepiam. |
_________________ Good judgment comes from experience, and experience comes from bad judgment : ) | Mysia Perć™ : P
| |
|
|
|
 |
drawa
stary zgrywus

|
Wysłany: 2013-04-21, 12:01
|
|
|
| Cytat: | | że piszesz że nimi pływałeś | dziwne a gdzie to napisałem? Jedyny raz płynąłem kanu z wypożyczalni relacja jest w SPŁYWY DRAWY mówie Ci że popłynąłem na ich sprzęcie jak pare lat temu wracaliśmy rowerami ze żródeł Warty PRZEPRASZAM byłem nieprecyzyjny na jakim sprzęcie płyneliśmy masz w temacie Widawka Szczerców zerkni tam na ostatnie zdanie. |
|
|
|
 |
Myszoor

|
Wysłany: 2013-04-21, 12:06
|
|
|
| drawa napisał/a: | | Cytat: | | że piszesz że nimi pływałeś | dziwne a gdzie to napisałem? |
ostatnie zdanie w twoim pierwszym poście :) |
|
|
|
 |
Myszoor

|
Wysłany: 2013-04-21, 12:17
|
|
|
| Cytat: | Jedyny raz płynąłem kanu z wypożyczalni relacja jest w SPŁYWY DRAWY |
doedytowałeś, zamiast napisać tę uwagę po moim poście co sugeruje, że odpisywałem na oba zdania. Niemniej moja odpowiedź na twoje pytanie w kontekście tego co napisałeś wcześniej pozostaje aktualna.
| Cytat: | | mówie Ci że popłynąłem na ich sprzęcie jak pare lat temu wracaliśmy rowerami ze żródeł Warty PRZEPRASZAM byłem nieprecyzyjny na jakim sprzęcie płyneliśmy masz w temacie Widawka Szczerców zerkni tam na ostatnie zdanie. |
sorry ale z tego wynika, że wypożyczaliście wtedy kajaki i że możesz polecić te kajaki TAK? |
|
|
|
 |
drawa
stary zgrywus

|
Wysłany: 2013-04-21, 12:22
|
|
|
drawa napisał | Cytat: | | mówie Ci że popłynąłem na ich sprzęcie jak pare lat temu wracaliśmy rowerami ze żródeł Warty | PRZEPRASZAM byłem nieprecyzyjny na jakim sprzęcie płyneliśmy masz w temacie Widawka Szczerców zerkni tam na ostatnie zdanie. edytowałem post bo wielu ludzią nie podoba sie nabijanie postów a w naszej dyskusji zanosi sie ze licznik będzie bił nadal |
|
|
|
 |
Myszoor

|
Wysłany: 2013-04-21, 12:32
|
|
|
| drawa napisał/a: | drawa napisał | Cytat: | | mówie Ci że popłynąłem na ich sprzęcie jak pare lat temu wracaliśmy rowerami ze żródeł Warty | PRZEPRASZAM byłem nieprecyzyjny na jakim sprzęcie płyneliśmy masz w temacie Widawka Szczerców zerkni tam na ostatnie zdanie. edytowałem post bo wielu ludzią nie podoba sie nabijanie postów a w naszej dyskusji zanosi sie ze licznik będzie bił nadal |
edycja postu na który nikt nie odpowiedział to jedno, edycja postu z odpowiedzą pod nim to drugie (i robisz to w tym wątku po raz kolejny.
Poza tym wykręcasz się od odpowiedzi, więc zadam to pytanie jeszcze raz: z tamtej wypożyczalni wypożyczaliście wtedy kajaki i możesz polecić te kajaki TAK? |
| |
|
|
|
 |
drawa
stary zgrywus

|
Wysłany: 2013-04-21, 12:50
|
|
|
Tak jest bo obaj piszemy online ; Daj mi troche czasu na odpowiedż | Cytat: | | z tamtej wypożyczalni wypożyczaliście wtedy kajaki i możesz polecić te kajaki TAK? | TAK moge polecić te wypożyczalnie za bardzo dobra obsługe za kajaki które nieprzeciekaja [UWAGA przy wypożyczaniu sprzętu wodnego obrócie takowy do góry dnem i zobaczcie jak ono wyglada ] za rzeke Widawke którą spłynąłem i na krórą chce wrócić. Za wszystkie rzeki na których byłem. |
|
|
|
 |
Myszoor

|
Wysłany: 2013-04-21, 12:57
|
|
|
| drawa napisał/a: | | Tak jest bo obaj piszemy online ; Daj mi troche czasu na odpowiedż |
Ja odpisuję wtedy gdy widzę kolejny post.
A edytując (i nie mówię tu o literówkach czy korekcie stylu) swoje posty z odpowiedzą po nimi wypaczasz tym samym sens tych odpowiedzi (moich czy czyichkolwiek innych). Facet z takim doświadczeniem forumowym jak twoje powinien wiedzieć, że to trochę brzydkie.
| drawa napisał/a: | | TAK moge polecić te wypożyczalnie za bardzo dobra obsługe za kajaki które nieprzeciekaja |
no w końcu : ) To to podsumuję: po raz kolejny pomyliłeś forum ; )
: ((
zamykam, a tamten wątek zostaje w HP. |
|
|
|
 |
|
|